Bistrobar Berlin.
Volledig scherm
PREMIUM
Bistrobar Berlin. © Paul Rapp

Uit eten met kerst? In Nijmegen durven restaurants niet te hopen op versoepelingen

NIJMEGEN - Kunnen we met kerst uit eten? Hoop op versoepeling van de huidige coronamaatregelen lijkt er bij restaurants niet te zijn. Op verschillende manieren gaan ze om met de onzekerheid.

3 reacties

 • Vivian Hansen

  5 maanden geleden
  Helaas voor de restaurants zitten ze in één pakket met de natte alcoholhoreca. Feesten en Corona gaan niet samen. Stijlvol dineren in kleinere groepen en op afstand gaat beter.
 • Kenneth Tharmaratnam

  5 maanden geleden
  Als de besmettingscijfers (voorzichtig) de goede kant op gaan, men met verplichte reserveringen werkt, men de 2G (of 3G+ maatregel met mondkapjesgebruik tot aan tafel) gebruikt, voor voldoende ventilatie zorgt, bezettingsgraad reguleert etc. zou ik geen belemmering kunnen bedenken om de restaurants in shifts ook 's avonds nog een kerstdiner te kunnen laten serveren op en rond beide kerstdagen. (vrijdag, zaterdag & zondag)
 • Willem Zuidersteen

  5 maanden geleden
  Per volgende week 2G invoeren en we kunnen ontzettend ver versoepelen. We doen dat echter niet, omdat we vinden dat een hele kleine minderheid de hele grote meerderheid tot in het einde der tijden klem mag blijven zetten. Ik zou willen zeggen; horeca (e.a.), richt je dank aan de ongevaccineerden in dit land voor hoe we er nu voor staan.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.