Mookerhof in Mook wordt ontruimd vanwege een corona-uitbraak.
Volledig scherm
PREMIUM
Mookerhof in Mook wordt ontruimd vanwege een corona-uitbraak. © Gerard Verschooten

Uitbraak corona en ontruiming zorgcentrum Mook kwamen door dodelijke cocktail van pech en slechte leiding

videoNIJMEGEN - Een combinatie van slecht management en ‘vette pech’ door de vroege en toen nog niet-voorziene uitbraak van een felle coronahaard. Dat is de ongelukkige cocktail die op 11 april leidde tot de vroegtijdige sluiting en evacuatie van de bewoners van het nog maar net geopende ‘luxe’ woonzorgcentrum Mookerhof in Mook. 

0 reacties

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  6

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.