Job Zalmé (17) rechts, en zijn ‘broertje’ Dirk (15), anderhalve kop groter.
Volledig scherm
Job Zalmé (17) rechts, en zijn ‘broertje’ Dirk (15), anderhalve kop groter. © Foto: Bert Beelen

Uitgestelde zorg: ‘Houd afstand, voor ouderen, maar ook voor mijn zoon Job’

NIJMEGEN - Door corona geen uitstel van de spoedzorg, zoals de ziekenhuizen verzekeren? Daar denkt de 17-jarige Job Zalmé uit Wijchen toch anders over. 

7 reacties

 • Patries

  6 maanden geleden
  Fijne vrienden heb je dan. Ik zou strijden voor een operatie én nieuwe vrienden zoeken die niet iemand met een tumor in zijn hoofd links laten liggen vanwege het willen drinken van een biertje voor je 18e. 
 • Titus

  6 maanden geleden
  Dat lijkt me ook  !
 • tgm beuningen

  6 maanden geleden
  De brave burger blameren voor fouten van bestuurders is wel erg makkelijk.
 • Mattie

  6 maanden geleden
  Het lijkt me dat elk geval apart beoordeeld moet worden. Als ik de klachten zo lees, zou hij volgens mij toch wel een stapje eerder dan de reguliere zorg behandeld moeten worden.
 • Mirjam Hendriks

  6 maanden geleden
  Op ik heb deze operatie ondergaan. De arts heeft wel heel luchtig verteld over de operatie vind ik. Eenmaal weer thuis functioneren lichaam en hersens echt nog lang niet als vanouds. Hoe spannend ook: het is op dit moment niet levensbedreigend. Dat kan het wel worden als je tijdens je herstel Corona krijgt. Door de tumor stopt de aanmaak van groeihormoon. Dat komt meestal niet weer terug, want je hypofyse is al deels kapot. Daarom injecteer je elke avond zelf groeihormoon. Dat had allang kunnen gebeuren! Zoveel lengteverschil betekent dat er al jaren een tekort is. Daar ligt niet aan uitstel.
 1. Grooming en bezit kinderporno; 44-jarige die in Nijmegen werd opgewacht door pedojagers hoort 15 maanden cel eisen
  PREMIUM
  1

  Grooming en bezit kinderpor­no; 44-jarige die in Nijmegen werd opgewacht door pedojagers hoort 15 maanden cel eisen

  Toen de 44-jarige verdachte uit Susteren op 19 oktober vorig jaar op het station Nijmegen-Dukenburg arriveerde dacht hij met een 15-jarige meisje te hebben afgesproken. Via de chatsite Chatplaza. Maar dat pakte heel anders uit. Hij werd opgewacht door een paar ‘pedojagers’ die, zoals de advocaat tijdens een eerdere zitting ook al meldde, wat klappen uitdeelden en de politie inschakelden.
 2. Lara (35) gromt en keft als ze bokst: 'Je leert je grenzen verkennen en er overheen gaan’
  PREMIUM
  Mijn hobby

  Lara (35) gromt en keft als ze bokst: 'Je leert je grenzen verkennen en er overheen gaan’

  Op haar 21ste begon Lara Guppertz uit Nijmegen (35) pas met boksen. „Ik was thuis altijd al een heel actief buitenkind. Ik hield van fietsen en paardrijden. Toen ik in Nijmegen diëtetiek ging studeren, kon ik mijn energie niet kwijt, totdat ik op het universitair sportcentrum een proefcursus boksen kon volgen. Ik was meteen helemaal enthousiast. Ik stapte al snel over naar boksclub NABA, waar ik twee trainers van hoog niveau trof: Willy van Haaren, oud Nederlands kampioen zwaargewicht en Orhan Özturk, dertienvoudig Nederlands kampioen in het weltergewicht.”

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. A15 afgesloten vanwege vrachtwagen die langs vangrail schuurt
  Play

  A15 afgesloten vanwege vrachtwa­gen die langs vangrail schuurt

 2. Zo ziet Bevrijdingsdag 2021 eruit
  Play

  Zo ziet Bevrij­dings­dag 2021 eruit

Nijmegen e.o.