De Staat
Volledig scherm
De Staat © Isabelle Renate la Poutre

Uitspraken Trump inspireren De Staat tot nieuw nummer

VideoNIJMEGEN -  De Nijmeegse rockformatie De Staat brengt vandaag een nieuw nummer ten gehore, namelijk: KittyKitty. Een nummer dat is gebaseerd op uitspraken van Donald Trump, aldus zanger Torre Florim tegen 3voor12. Volgens de zanger is het daardoor een van de meest maniakale nummers die ze hebben gemaakt.

7 reacties

 • Nicky Hendriks

  4 jaar geleden
  Och heerlijk weer van die mensen die geen enkel idee hebben wat nou precies de reden achter de subsidie geweest is en dan maar denken dat ze iets fout doen. Mijn werk krijgt een miljoen euro subsidie per jaar van de gemeente, betekent dit dat ze fout bezig zijn? Nou nee... Dus mensen alsjeblieft, als je niet weet waar je het over hebt hou dan gewoon lekker je bakkus..
 • OCIN

  4 jaar geleden
  Als je het niet kan redden zonder subsidie  dan moet je jezelf eens gaan afvragen wat je verkeerd doet en of het niet beter is om te stoppen.Het geld had beter uitgegeven kunnen worden aan de voedselbank of aan de ouderen!Schandalig dat men hiervoor subsidie krijgt ....kan ook niet anders dan dat hier corruptie in het spel is!
 • RudyCarelly

  4 jaar geleden
  Trump bashen, wat een HELDEN! Volgende in de rij is Erdogan. Of wacht...
 • Evert

  4 jaar geleden
  Als je subsidie nodig hebt (een miljoen euro!) om je band draaiende te houden, zegt dat genoeg over de kwaliteit van de muziek. Hoog tijd om de band om te dopen in "Van De Staat".
 • Jaap van der Bijl

  4 jaar geleden
  Wat leuk dat ze van Trump houden!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen