In de grote Vasimhal zijn units gebouwd waarin culturele ondernemers zitten. Vasim was een van de eerste plekken in Nederland waar een oude fabriekshal op die manier werd gebruikt.
Volledig scherm
PREMIUM
In de grote Vasimhal zijn units gebouwd waarin culturele ondernemers zitten. Vasim was een van de eerste plekken in Nederland waar een oude fabriekshal op die manier werd gebruikt. © Foto: Bert Beelen

Uittocht ondernemers dreigt in Vasim, de oudste culturele broedplaats van Nijmegen

NIJMEGEN Het huurcontract loopt tot eind 2020 maar de culturele ondernemers in de Vasim weten nog steeds niet of ze kunnen blijven. Die onzekerheid zorgt voor onrust en ondernemers overwegen te vertrekken. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht
    PREMIUM

    De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht

    GROESBEEK - Het Groesbeekse zalencentrum De Linde is deze zaterdag weer opengegaan, een week nadat de zaak op last van burgemeester Bruls van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid was gesloten. De uitbaters hadden de coronaregels overtreden. Op Facebook meldde De Linde vrijdagmiddag al: ‘Morgen, zaterdag zijn wij open! Van harte welkom allemaal! Bezoekers van vrijdag 31 juli krijgen de eerste consumptie van ons‼️’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.