In de grote Vasimhal zijn units gebouwd waarin culturele ondernemers zitten. Vasim was een van de eerste plekken in Nederland waar een oude fabriekshal op die manier werd gebruikt.
Volledig scherm
PREMIUM
In de grote Vasimhal zijn units gebouwd waarin culturele ondernemers zitten. Vasim was een van de eerste plekken in Nederland waar een oude fabriekshal op die manier werd gebruikt. © Foto: Bert Beelen

Uittocht ondernemers dreigt in Vasim, de oudste culturele broedplaats van Nijmegen

NIJMEGEN Het huurcontract loopt tot eind 2020 maar de culturele ondernemers in de Vasim weten nog steeds niet of ze kunnen blijven. Die onzekerheid zorgt voor onrust en ondernemers overwegen te vertrekken. 

  1. Hoorapparaat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoestel kwijt zijn’
    PREMIUM

    Hoorappa­raat gelanceerd door afdoen mondkapje: ‘We hebben meer klanten die nu hun hoortoe­stel kwijt zijn’

    GROESBEEK/NIJMEGEN/ARNHEM/CUIJK - Mondkapjes en hoorapparaten, het blijkt een ongelukkige combinatie. Het opzetten van een mondkapje wil nog wel lukken. Maar bij het afzetten gaat het mis. Meer dan eens wordt het vaak minuscule hoorapparaat gelanceerd. En zie het dan maar eens terug te vinden voordat het onder de wielen van een passerende auto plat wordt gereden of onder een winkelwagentje terecht komt.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Nijmegen e.o.