Uitzonderlijk: Tim uit Oeffelt slaagt met zeven keer een 10 en zes keer een 9 op het gymnasium in Nijmegen

UPDATE/VIDEOGymnasiast Tim van Dijk, leerling van het Stedelijk Gymnasium in Nijmegen, heeft zijn eindexamen gehaald met gemiddeld een 9,5 op de eindlijst. Van Dijk, woonachtig in Oeffelt, haalde zeven keer een 10 en zes keer een 9. Hij deed net als alle andere leerlingen in acht vakken examen, maar volgde nog eens twee extra vakken.

33 reacties

 • Sonnema

  3 jaar geleden
  Wat staan er rotopmerkingen tussen hier. Is toch helemaal geweldig dat hij met ZULKE cijfers geslaagd is!!Super gedaan, Tim, en nu genieten van je vakantie!!
 • PetersN

  3 jaar geleden
  Als we alleen maar Corries zouden hebben, hoe zou de wereld er dan uitzien?
 • PetersN

  3 jaar geleden
  Ja, want jij heb inside information, dat bij deze jongen alles is komen aanwaaien? 
 • PetersN

  3 jaar geleden
  Precies: dat zijn er zoveel. En die zijn dus geen uitzondering. De kwaliteiten van deze jongen zijn zo bijzonder, dat ze aandacht mogen krijgen. Dat doet niets af aan al degenen die hard gewerkt hebben. Wat een rare reactie!
 • Sjaak den Oude

  3 jaar geleden
  Rare reactie. Een leerling die tijdens de schoolloopbaan een ongeluk krijgt,waardoor deze tijdelijk onderbroken wordt en de leerling daarna met bijvoorbeeld nah (door het ongeluk) alsnog het diploma haalt, is meer een prestatie dan een leerling voor wie alles lijkt te komen aanwaaien. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.