Met de protestmars Unmute Us, die tegelijkertijd in diverse steden wordt gehouden, wordt gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. Organisatoren van festivals en evenementen eisen dat evenementen vanaf 1 september weer met volledige capaciteit mogen plaatsvinden.
Volledig scherm
PREMIUM
Met de protestmars Unmute Us, die tegelijkertijd in diverse steden wordt gehouden, wordt gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. Organisatoren van festivals en evenementen eisen dat evenementen vanaf 1 september weer met volledige capaciteit mogen plaatsvinden. © ANP

Unmute Us: opnieuw de straat op in Nijmegen voor protest tegen maatregelen

NIJMEGEN - Opnieuw gaan mensen zaterdag de straat op om te protesteren tegen de maatregelen in de evenementenbranche, ook in Nijmegen. Zo’n demonstratie werd vorige maand ook al gehouden, maar zonder effect. ,,Dus doen we het op zaterdag nog een keer.’’

15 reacties

 • Theo Cools

  1 maand geleden
  Tip voor festival organisatoren: zorg voor een prins met een bedenkelijke reputatie als huisjesmelker in je bestuur en je krijgt alles voor elkaar.
 • Jan Blaauw

  1 maand geleden
  @Tom Hond. Dus vastgestelde feiten die door en tijdens een pandemie worden veroorzaakt, die niemand kon voorzien, bestaan niet volgens jou? Golfbewegingen, ziekenhuis- en IC opnames gemist in de laatste periode? Moet wel zo te lezen. Blijkbaar alleen met zelfmedelijden bezig geweest omdat je niet naar een feestje mocht. Egoistisch is nog maar een voorzichtige typering die je past. Mensenlevens tellen niet voor jou. Jammer.
 • H. Roberts

  1 maand geleden
  @Mattie Veld, je bedoelt de farmaceutische industrie?
 • Tom Hond

  1 maand geleden
  @Jan Blaauw bedank die leraar en zijn vriendjes maar dat ze alles in de soep hebben laten lopen met hun beleid,dank zij hun is er nu een achterstand voor de reguliere gezondheidzorg dat kan je niet af schuiven op de protesteerders want die lopen al een 1 1/2 half jaar te protesteren zonder dat er corona uitbraken waren dus die vlieger gaat niet http://op.De enige schuldige zijn die zogenaamde volksvertegenwoordigers die daar zitten voor hun eigen belangen en niemand anders.
 • Mark Pier

  1 maand geleden
  Zomers heeft direct contact met Koning Willem-Alexander beste lezers, het is waar.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.