Volledig scherm
Vanuit de stilstaande trein tussen Nijmegen en Wijchen. © DG

Uren wachten op een trein die niet komt

WIJCHEN/NIJMEGEN - Woensdagmorgen lag het treinverkeer tussen Wijchen en Nijmegen meer dan twee uur stil door een defecte trein. Inmiddels is het probleem opgelost, maar het leidde wel tot ergernis bij de reizigers die uren vast zaten.

,,De man die omriep dat er een defect was, vertelde ons dat het kwam doordat het een oude trein was.’’  Door die oude trein kwamen mensen te laat op hun werk en moesten anderen uren wachten op de verschillende tussenstations.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Patiënte klaagt na ‘levensgevaarlijke’ spoedoperatie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    Patiënte klaagt na ‘levensge­vaar­lij­ke’ spoedopera­tie over artsen Radboudumc en krijgt deels gelijk

    ZWOLLE/NIJMEGEN – De klacht van een patiënte uit Zwolle tegen tien hartspecialisten in het Radboudumc in Nijmegen hebben in drie onderdelen doel getroffen. Een chirurg in opleiding kreeg een waarschuwing van de medische tuchtrechter voor twee klachtonderdelen, omdat ze tekort was geschoten in de communicatie. Een cardioloog is de fout in gegaan bij een nachtelijk telefoontje, maar kreeg daarvoor geen maatregel opgelegd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.