Volledig scherm
Kermisattractie Happy Farm © De Gelderlander

Vandalen vernielen kermisattractie in Nijmegen

NIJMEGEN - De kermis op Plein 1944 heeft deze week meerdere keren 's nachts bezoek gehad van vandalen. De attractie Happy Farm is volgens de politie door feestgangers in het centrum opengebroken.

De kermisattractie wordt weliswaar afgeschermd door hekken, maar volgens de operateur van de Happy Farm kun je deze attractie na sluiting zonder al te veel moeite betreden. Twee avonden op rij zijn de hekken voor de ingang opengebroken. Vandalen hebben borden, lampen en een geluidsinstallaties vernield. Het schadebedrag is niet bekend.

De eigenaar van de kermisattractie heeft een wijkagent gevraagd meer te surveilleren. Na een aantal jaren de voorjaarskermis op het Kelfkensbos te hebben gevierd staat de kermis dit jaar in de binnenstad. Nog tot het einde van het weekend zal de kermis er staan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.