Volledig scherm
De politie was snel ter plaatse op de Van 't Santstraat in Nijmegen. © René Pennock

Vechtpartij op terras na opmerking over vriendin in Nijmegen

NIJMEGEN - Op het terras van een café aan de Daalseweg, op de hoek met de Van 't Santstraat, is donderdagavond rond 21.00 uur een vechtpartij uitgebroken. 

Een klant had een opmerking gemaakt over de vriendin van een andere klant, waarna de twee elkaar in de haren vlogen en terrasmeubilair vernielden.

De vriendin van één van de vechtersbazen mengde zich in de strijd en probeerde een terrasstoel door de caféruit te gooien. Ook andere klanten mengden zich in het handgemeen, terwijl het personeel de strijdende partijen trachtte te scheiden. 

Ontbloot bovenlijf en gillend en schreeuwend over straat

Eén vechtersbaas was niet meer tot rust te krijgen. Hij ontblootte zijn bovenlijf en holde gillend en schreeuwend over straat. Met een bierfles gooide hij een deuk in een toevallig passerend busje van het Ministerie van Justitie en probeerde ook andere voertuigen te beschadigen. 

De ingeroepen politie liet aanvankelijk beide partijen gaan nadat de rust leek weergekeerd. Toen één van de vechtersbazen echter weer dreigend terugkeerde is hij naar het bureau meegenomen

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.