Artist Impression van wat De Smeltkroes op broedplaats NYMA wil.
Volledig scherm
PREMIUM
Artist Impression van wat De Smeltkroes op broedplaats NYMA wil. © De Smeltkroes

Veel animo voor Nijmeegse broedplaats NYMA, de opvolger van Honig

NIJMEGEN - Meer dan genoeg creatieve ondernemers willen naar het NYMA-terrein in Nijmegen. Deze culturele broedplaats wordt de opvolger van de Honig. In collectieven en als eenlingen hebben minstens 250 bedrijven zich gemeld bij de gemeente Nijmegen.

8 reacties

 • Bndnstd

  3 jaar geleden
  Als de kunstkopers, organisatoren van kunsthappenings, museumdirecteuren, kunstleners ook de realistische prijs voor kunstwerken willen betalen dan kunnen wij de gewone zakelijke prijs voor onze werkplaats ophoesten. Begrijp je?
 • Pimpernel

  3 jaar geleden
  Och Pietertje, kunstenaars worden niet door geld of bezit gedreven zoals jij. Ze dienen de samenleving op een hele andere manier. Ze handhaven niet maar vernieuwen. Die smartphone waarop jij zit te koekeloeren is het gevolg van kunstenaars die geen rooie rotcent hadden. Ik stel voor jouw principe ook bij voetbalclubs toe te passen: verliezen ze: dan worden ze ontbonden. Dan kunnen het nooit echte voetballers zijn.
 • KNijmegenaar

  3 jaar geleden
  Als De Smeltkroes eind 2021 grotendeels weg moet van het Honigterrein/complex, kan iemand mij dan uitleggen waarom er dan nu nog voor duizenden, tienduizenden euro's aan luchtbehandelingssystemen wordt vernieuwd/geplaatst? 
 • Plienie

  3 jaar geleden
  Als...
 • dalton

  3 jaar geleden
  Misschien een keer een bodem onderzoekje doen ? Op deze plek werd jaren lang met veel chemicaliën gewerkt . Wat gebeurt er met het oude loog gebouw alle tanks al verwijderd en leeg ?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.