Volledig scherm
PREMIUM
De muziekkiosk die indertijd in het Valkhofpark stond. © Regionaal Archief Nijmegen

Veel steun om de muziekkoepel weer terug naar het Valkhofpark te brengen

NIJMEGEN - Een klassieke muziekkiosk op het Valkhof. Dit idee krijgt van alle kanten bijval. De tijd is rijp want de komende jaren wordt het park gerenoveerd.

Nu er toch geen donjon komt, zet dan de muziektent terug in het Valkhofpark. Het past bij de oude grandeur, het brengt leven in de brouwerij en er zijn tal van andere toepassingen denkbaar. 

Betrokken Nijmegenaar Hans van Meteren plaatste dit idee vorige week op Facebook. Binnen de kortste keren had hij meer dan 150 likes en tientallen reacties. Wendy Grutters van Stadspartij DNF pikte het op en bepleitte het plan vorige week woensdag toen de Nijmeegse gemeenteraad de toekomst van het Valkhofkwartier besprak. En ook Teddy Vrijmoet, directeur van de Lindenberg, is enthousiast want zij wil dat het cultureel centrum zich meer in de stad laat zien. Dat kan bijvoorbeeld op een buitenpodium aan de overkant.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.