Lachgaspatronen.
Volledig scherm
Lachgaspatronen. © ANP

Verbod op lachgas in regio komt steeds dichterbij, festivals leggen verkoop aan banden

NIJMEGEN/ WINTERSWIJK - Lachgas wordt mogelijk in veel gemeenten in de regio verboden. Op grote evenementen en festivals, zoals de Zwarte Cross en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, mag het genotsmiddel nu al niet verkocht worden vanwege de ongewenste gezondheidsrisico’s.

17 reacties

 • Realist

  3 jaar geleden
  Zozo....wie wordt betrapt moet het inleveren.Dat zal ze leren!
 • tgm beuningen

  3 jaar geleden
  Voor jezelf even lekker voelen is niet bij elke levensovertuiging ruimte, want wordt hier en daar snel aan de invloed van den duivel gekoppeld.
 • Joep

  3 jaar geleden
  Dan zal de burgemeester van Zevenaar tocht maar eens naar moeten denken hij vindt het geen probleem en wil het niet verbieden .Deze burgervader heeft blijkbaar ervaring met de verkapte drug . 
 • Driver

  3 jaar geleden
  Als ik de (re)acties zie en hoor van overheid en wetenschappers heb ik geen lachgas nodig...Ik lach me een breuk om deze “sprookjes”
 • adb

  3 jaar geleden
  Er was onlangs een bericht in de media dat lachgas een gevaar is voor de ozonlaag, gevaarlijker zelfs dan CO2.En dat er fabrieken zijn die lachgas uitstoten omdat er geen wet is die dat verbied. Dus in milieu-zones bepaalde auto verbieden en gewoon lachgas blijven uitstoten. Je blijft lachen in dit land.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.