De situatie in de binnenstad van Nijmegen na het steekincident op Plein 1944 waarbij een persoon ernstig gewond is geraakt.
Volledig scherm
PREMIUM
De situatie in de binnenstad van Nijmegen na het steekincident op Plein 1944 waarbij een persoon ernstig gewond is geraakt. © DG / JK

Verdachte (17) dodelijke steekpartij Plein 1944 óók verdacht van eerdere poging tot doodslag

NIJMEGEN - De 17-jarige verdachte van de dodelijke steekpartij op Plein 1944 in Nijmegen blijft vastzitten, maar is sinds eind vorige week wel uit beperkingen. De jongeman uit Nijmegen wordt verdacht van het doodsteken van de 21-jarige Robel. Op klaarlichte dag werd hij op zaterdag 17 september van achteren aangevallen en gestoken in zijn nek, temidden van winkelend publiek.

8 reacties

 • Evelien Kaaiman

  2 maanden geleden
  @Arts, loop eens door de Bloemerstraat op zaterdagavond en ga eens het gesprek aan. Denk dat je daarna genezen bent van deze naiviteit. Het is hopeloos straattuig dat alleen maar respect heeft voor duidelijk kordaat optreden van Bruls.
 • H.E.M. Arts

  2 maanden geleden
  Ee conflict los je m.i. niet op met een gebieds- en groepsverbod. Wie gaat het gesprek aan met deze jeugdigen, die overlast veroorzaken met o.a. dodelijke afloop. Indien nog niet gerealiseerd, dan zou burgemeester Bruls als "bonusvader van alle Nijmegenaren" deze jongeren eens kunnen uitnodigen voor een eerste gesprek. Wat hebben zij bijv. nodig voor ander gedrag?
 • gerard loon

  2 maanden geleden
  Mijnheer Louter , De door u geduide bevolkingsgroep is hier inderdaad oververtegenwoordigd , echter bij de voetbal rellen bij wedstrijden van NEC zijn echt alleen de van oorsprong Nederlandse/ Nijmegens hooligans betrokken. Kaf zit in al het koren .
 • Japie lamers

  2 maanden geleden
  Als je 17 bent en zo vaak de fout ben ingegaan dan rest er maar één straf, levenslang TBS.
 • A Geurts

  2 maanden geleden
  Heerlijk die multiculti

In samenwerking met indebuurt Nijmegen