Verdachte (18) opgepakt voor zware mishandeling in Hatert waarbij slachtoffer kaak brak

NIJMEGEN - De politie heeft een verdachte aangehouden voor de zware mishandeling die begin november plaatsvond in het winkelcentrum in de Nijmeegse wijk Hatert. Een Nijmegenaar werd daar die dag na een woordenwisseling zo hard in zijn gezicht geslagen dat zijn kaak brak.

De aangehouden verdachte, een 18-jarige Nijmegenaar, was ten tijde van de mishandeling nog minderjarig. Hij was op 8 november met twee anderen in het winkelcentrum toen hij een  woordenwisseling kreeg met het latere slachtoffer. Waar dat over ging is niet bekend. Wel weet de politie inmiddels uit onderzoek, door getuigenverklaringen en door het zien van camerabeelden dat het drietal eerst wegliep maar daarna is teruggekomen.

De 18-jarige verdachte heeft daarop het slachtoffer een vuistslag in het gezicht gegeven. De andere twee jongens stonden er volgens de politie bij en waren niet bij de mishandeling betrokken. Zij worden niet verdacht. De 18-jarige moet zich op 12 april voor de rechter verantwoorden.

Volledig scherm
© Rijnhout Media
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.