Verdachte gasexplosie zegt weer helder te denken, maar moet van rechter in gevangenis blijven

videoNIJMEGEN - De 62-jarige Nijmegenaar die ervan wordt verdacht 13 mei bewust zijn eigen huis met gas tot ontploffing te hebben gebracht in de Nijmeegse wijk Lindenholt, blijft vastzitten. De Arnhemse rechter volgt het advies van de officier van justitie.

10 reacties

 • MarjolijnD

  8 maanden geleden
  Misschien kan de man zelf begeleid helpen om de schade te repareren. Er zijn nog steeds woningen in de buurt die met dichtgetimmerde ramen zitten. 
 • Ook

  8 maanden geleden
  Misschien zijn er inmiddels wel andere instellingen die soortgelijke onderzoeken kunnen uitvoeren, er lijkt me markt genoeg voor te zijn.
 • Ook

  8 maanden geleden
  Hopelijk wordt de zaak aangehouden en gaat Ben maar eens voor maanden het PBC of iets vergelijkbaars in om eens heel uitgebreid onderzocht te worden en ja dan gaat het ook over zijn jeugd, of hij daar nu over wilt praten of niet.Verder hoop ik dat er TBS gaat worden geadviseerd zodat Ben tenminste een aantal jaren behandeld gaat worden, dat lijkt me wel zo veilig voor ons allemaal.
 • BoerHarms

  8 maanden geleden
  Hij beweert er niets meer van te weten? Ik herinner me dat hij gezegd had dat ie gewoon iets lekkers ging maken...
 • Alert

  8 maanden geleden
  Onbegrijpelijk, vanwege lange wachtijd bij het Pieterbaan Centrum ziet de officier er maar van af en ook de meerwaarfe ervan omdat hij zich toch niets meer kan herinneren! Juist daarom heeft diepere onderzoek meerwaarde, vooral omdat hij zelf zegt dat het diep zit en er niet over wilt praten. Herhaling is hier zeker aanwezig. Wat een gedachtengang van deze OvJ. als er weer iets gebeurt mag de gemeenschap de OvJ dit aanrekenen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Zo smaakt het nieuwe menu in ziekenhuis Gelderse Vallei: 'Een smaaksensatie'
  Play

  Zo smaakt het nieuwe menu in ziekenhuis Gelderse Vallei: 'Een smaaksensa­tie'

 2. Kunstenaar Jac schoolt zich uit protest om tot sekswerker
  Play

  Kunstenaar Jac schoolt zich uit protest om tot sekswerker

Nijmegen e.o.