Frans Timmermans
Volledig scherm
PREMIUM
Frans Timmermans © AFP

Verdient Frans Timmermans zijn nieuwe Nijmeegse onderscheiding wel? Natuurorganisaties plaatsen ‘kritische kanttekening’

NIJMEGEN - Frans Timmermans krijgt donderdag de Vrede van Nijmegen Penning, maar verdient hij die wel? Drie Nederlandse natuurorganisaties hebben daar zo hun bedenkingen bij.

17 reacties

 • Yacub Karatas

  2 uur geleden
  Ongekozen volgevreten mannetje.En spelen met miljarden van de belastingbetaler. Douwt alles door de strot van de burger.Zonder die zelfde burger te betrekken in de geldverslindende keuzes die ze maken.
 • C Mulders

  5 dagen geleden
  Ze zijn zo goed daar in Brussel, veelal over paard getilde lieden die niet eens door ons zijn gekozen.
 • Cor Hafner

  5 dagen geleden
  Typisch geval van links lullen en rechts de zakken vullen. Onze klimaat paus rijdt in een dikke auto en vliegt meer als een vogel.
 • Martin De Beer

  5 dagen geleden
  Daar is elitair links heel goed in, elkaar veren in de bips steken maar deze door EU wassen-neuzen verkoper verdiend wat mij betreft geen prijs.
 • Edward Kuster

  6 dagen geleden
  Eensluidende reacties wel! Respect had hij verdiend als ie wag dichter bij zijn PVDA was gebleven in plaats van zijn emotioneel rethorische verhalen in een slappe luchtballon uit te spreken. Sorry,.. Geen prijs voor Timmermans aub.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.