Peter Verhoef en Lies Verriet.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Verhoef en Lies Verriet. © Paul Rapp

Verdwenen zorggeld, chaos en ondergekwalificeerd personeel; ‘Het was een jarenlange nachtmerrie bij Zahet’

Hoe kon het zó misgaan bij de Nijmeegse multiculturele zorginstelling Zahet, vragen ex-toezichthouders en een ex-medewerker zich af. Ze schetsen een beeld van verdwenen zorggeld, chaos en ondergekwalificeerd personeel.

31 reacties

 • Wilfred Geen_nee

  3 jaar geleden
  De bevolking kiest elke keer VVD. Dan verdiend het dit ook gewoon. Had SP gekozen! Die wilden de zorg gewoon terugzetten naar de overheid. Veel landen om ons heen hebben een geweldig zorgstelsel, juist omdat het niet geprivatiseerd is. Wij zijn het enige land in de EU notabene (als voorbeeld nemende) waar mensen niet naar de tandarts gaan omdat ze het niet meer kunnen betalen.
 • Geert kolks

  3 jaar geleden
  Je bedoelt Rutte met zijn VVD.
 • Geert kolks

  3 jaar geleden
  We willen toch zo graag marktwerking, maar alleen  zolang de VVD aan de touwtjes trekt.
 • Bndnstd

  3 jaar geleden
  ik ben bedreigd door een van de chauffeurs, men moest hem tegenhouden. Ik heb geen aangifte gedaan vanwege angst. Vaak heb ik een auto van Zahet gezien waarvan de chauffeur duidelijk met drugshandel bezig was. en dit is al een paar jaar gelden.....het speelt dus al heel lang.
 • LegendaryCarlos

  3 jaar geleden
  Allochtoon, autochtoon, maakt geen flikker uit; sinds de marktwerking is ingevoerd,  zijn de gieren aan het cirkelen om de zaak leeg te pikken.