Verian-logo.
Volledig scherm
Verian-logo. © Verian

'Vérian houdt zich wel aan contract'

NIJMEGEN - Zorginstelling Vérian blijft de huishoudelijke zorg leveren die in 2016 is afgesproken met de gemeente Nijmegen. Dat verzekert Nijmeegs wethouder Bert Frings na een gesprek dat donderdag met Vérian.

6 reacties

 • j poel

  4 jaar geleden
  Helemaal mee eens terwijl je bepaalde contract uren hebt. Moet de werkgever je die ook geven toch. Of zie ik dat verkeerd.
 • GewoonDeWaarheid

  4 jaar geleden
  Dus Bert Frings heeft zich flink laten bewerken door Verian en blijkbaar zijn huiswerk niet gedaan?
 • Dion

  4 jaar geleden
  Onze eis is dat de Nijmeegse cliënt tevreden moet blijven.Dan heeft hij zeker de reacties op het vorige artikel niet gelezen? En minder uren dan beloofd is gewoon contractbreuk, waarom trekt ie de keutel nu weer in?
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Wethouder Bert Frings heeft zich gewoon weer laten inpakken door Rien Zwart van Verian....Advies aan dames van de huishoudelijk hulp: vertrek bij Verian en neem je cliënten mee naar een ander thuiszorgorganisatie....er zijn er genoeg rond Nijmegen...krijgen jullie rust,zoals wij...wij ( 3 HH-1-en2) zijn een paarmaanden geleden al overgestapt...pfff.. eindelijk rust en geen "pythia's"...
 • Anonymous

  4 jaar geleden
  Mooi verhaal....maar waarom zijn er geen clienten als de hulp uren tekort komt??Vele hulpen hebben veel minuren...En clienten krijgen geen invalhulp.....erg vreemd allemaal!!!!!!
 1. ‘Waarom zijn de achterlichten van een auto rood in plaats van groen?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Waarom zijn de achterlich­ten van een auto rood in plaats van groen?’

  ‘Waarom is nooit besloten om achterlichten van een auto groen te maken?’, vraagt lezer John van Raaij in de wekelijkse vraag & antwoord-rubriek van onze autoredactie. ‘Groen staat in de regel voor veiligheid en rood voor gevaar. Wanneer ik nu in het donker onderweg ben, zie ik maar één kleur: rood. Wanneer automobilisten op de rem trappen, wordt het rood weliswaar feller, maar bij sommige auto’s is er geen verschil meer te zien. Als ik achter allemaal groene achterlichten zou rijden, valt het gegarandeerd meer op wanneer iemand op de rem trapt en zijn achterverlichting rood zou kleuren.’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.