Het verkeersplein, de Vijfknoop, in Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het verkeersplein, de Vijfknoop, in Nijmegen. © Google Maps

Verkeersplein in Nijmegen-West op de schop: plan voor afsluiten Krayenhofflaan

NIJMEGEN - Het drukke verkeersplein in Nijmegen-West waarop nu de Tunnelweg, Krayenhofflaan, Marialaan, Tweede Oude Heselaan en Koninginnelaan uitkomen, gaat op de schop. 

8 reacties

 • Marijke Stoffelen

  1 maand geleden
  En ja welke reactie verwacht je van groen links de fietsers moeten te lang wachten nou ik zie zelden een fietser wachten meestal rijden die gewoon door maar zeg gewoon eerlijk het gaat erom zoals ik lees dat er minder auto's komen op dat stuk
 • Martin De Beer

  1 maand geleden
  Ach gossie, de fietsers moeten lang wachten voor een stoplicht dus gooien we er weer een bak poen tegen aan om het waarschijnlijk nog onoverzichtelijker en gevaarlijker te maken. GL oplossing is dan om er nog veel meer verkeersborden te plaatsen.
 • Michel V Mourik

  1 maand geleden
  Prima kruispunt nooit geen problemen. Het geld kunnen ze denk ik beter aan andere dingen besteden.
 • W. Bilo

  1 maand geleden
  En wie MOET dan wel allemaal het centrum in met de auto? Mensen die naar Arnhem, Wychen, Den Bosch en Venlo willen kunnen over de Energieweg. De rest kan gewoon de Tunnelweg blijven gebruilen. Geen probleem toch?
 • J le Blanc

  1 maand geleden
  Een aanzienlijk deel van het verkeer dat via West het centrum in MOET, maakt gebruik van deze 'ingang' van de stad. Daarnaast komen er steeds meer woningen in West. Dus dan is het logisch dat de gemeente Nijmegen de verkeerssituatie aldaar aanpakt, en voorrang gaat geven aan voetgangers en fietsers... Hopelijk gaat de nog te vormen gemeenteraad nog eens goed over dit onzalige plan nadenken. Want lang niet iedereen heeft de luxe om lopend of fietsend (of met OV) naar zijn werk te kunnen gaan!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.