Volledig scherm
De auto stond stil voor de verkeerslichten. © Politie Nijmegen

Verlaten auto staat tijdens spits stil op drukke St. Annastraat: ‘Super aso’

NIJMEGEN - Een verlaten auto heeft dinsdagavond een tijdlang stilgestaan voor een verkeerslicht op de St. Annastraat in Nijmegen. Niemand zat in de wagen of was in de buurt van het voertuig, waardoor er flinke hinder ontstond voor ander verkeer. 

Het voertuig stond stil tijdens de spits. De auto stond op slot en met de gevarenlichten aan op straat voor de verkeerslichten, zo laat de Politie Nijmegen via Facebook weten

Er was niemand die in de drukke spits naar de agenten toekwam. Agenten konden na enig speurwerk erachter komen van wie de wagen was. De eigenaar vond het echter niet belangrijk dat de auto stilstond en had geen zin om mee te werken met de politie. 

‘Super aso’ 

Onder het Facebook-bericht van de politie laten diverse mensen weten ook overlast te hebben gehad van de stilstaande auto. ‘Heb ik ook achter gestaan, hele onhandige plek', laat iemand weten. Anderen laten weten dat het ‘een hele drukke spits was’ en dat ze langs het voertuig moesten rijden. ‘Wat een mafkikker’ en ‘super aso’, klinkt het onder het bericht. 

Omdat er sprake was van overlast, is de wagen weggesleept. De sleep- en stallingkosten kan de eigenaar tegemoet zien. Waarom de automobilist de auto op straat parkeerde, is niet duidelijk. 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.