Bezoekers van woonzorgcomplex Boszicht in Nijmegen wachten op hun beurt: één voor één mogen ze naar binnen, om na tien weken eindelijk weer bij hun naasten op visite te mogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Bezoekers van woonzorgcomplex Boszicht in Nijmegen wachten op hun beurt: één voor één mogen ze naar binnen, om na tien weken eindelijk weer bij hun naasten op visite te mogen. © Bert Beelen

Verpleeghuizen in regio voorzichtig én snel weer open

NIJMEGEN /GROESBEEK / WIJCHEN - Na een aantal proeflocaties gaat het ene na het andere verpleeg- en verzorgingshuis weer open voor bezoekers. Die staan te popelen om na tien weken eindelijk weer echt contact te hebben met hun naasten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Stikstofstrijder’ Vollenbroek en boeren verenigd door politie in Nijmegen-Noord voor overhandiging brief
    PREMIUM
    LIVE

    ‘Stikstof­strij­der’ Vollen­broek en boeren verenigd door politie in Nijmegen-Noord voor overhandi­ging brief

    VARSSEVELD/ NIJMEGEN - Achterhoekse boeren zijn dinsdagavond onderweg naar Nijmegen om daar een brief te bezorgen bij Johan Vollenbroek. Bij Varsseveld zijn de boeren met tussen de 130 en 150 trekkers de A18 op gereden. Ze gaan naar het huis van Vollenbroek in de Waalstad, waar ze hem duidelijk willen maken dat de boeren vooral door hem in de problemen zijn gekomen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.