Het koetshuis aan de Heideparkseweg in Nijmegen, waarover de bewoner een conflict heeft met antikraakpand-beheerder GMC.
Volledig scherm
PREMIUM
Het koetshuis aan de Heideparkseweg in Nijmegen, waarover de bewoner een conflict heeft met antikraakpand-beheerder GMC. © Google Streetview

Verslaafde en omstreden antikraker van Nijmeegs koetshuis moet zijn moeder met rust laten

NIJMEGEN - Inbraak, diefstal, mishandeling, poging tot doodslag: het dossier tegen een 32-jarige Nijmegenaar groeit snel. De man woont in een oud koetshuis aan de rand van het Goffertpark en ligt daarover in de clinch met beheerder GMC. Hij moest zich dinsdag voor het eerst voor enkele vergrijpen verantwoorden voor de Nijmeegse politierechter.

9 reacties

 • Ron

  2 jaar geleden
  gewoon eruit donderen , laat die junk en crimineel maar gewoon een huis zoeken net als iedereen, nou ja bijna iedereen..
 • Patrick

  2 jaar geleden
  Vorige week werd hij nog door velen betiteld als “zielig” en werd de verhuurder als “aso” uitgemaakt. Nu blijkt hij een doodordinaire dief en inbreker te zijn met een lang strafblad.
 • tejo

  2 jaar geleden
  Lekker jochie. Hopelijk is de volgende rechter wat strenger.Hoort denk ik meer ergens in een gesloten afdeling thuis.
 • Willem Tienen

  2 jaar geleden
  Zorgt voor overlast staat in het artikel.
 • Obdam

  2 jaar geleden
  het begint een beetje een patroon te worden, mensen die in de krant een heel verhaal gaan ophangen en daarna blijkt dan dat ze gewoon fout zijn en voor de rechter moeten komen."wij wisten niks van het drugslab", "geen idee waarom vrachtwagenbedrijf afgebrand is", "oneerlijk dat de woonwagen gesloopt word" en nu weer dit.en dat koetshuis...dat is gewoon een magneet voor gajes.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.