Het verlengde van dit deel van de Graafseweg, tot aan de Wolfskuilseweg, wordt dit jaar versmald.
Volledig scherm
PREMIUM
Het verlengde van dit deel van de Graafseweg, tot aan de Wolfskuilseweg, wordt dit jaar versmald. © Paul Rapp

Versmalling van de Graafseweg, promotie door NEC; waar gaan we in 2021 over nuilen?

Er was veel chagrijn het afgelopen jaar, vooral vanwege corona. Ook in het nieuwe jaar valt er nog genoeg te nuilen voor Nijmegenaren. 

8 reacties

 • Evil Admin

  3 maanden geleden
  @Jans Null: Water neemt de vorm aan van de container waarin het gegoten wordt. GL en D66 zijn het probleem niet, het zijn hun kiezers die het probleem zijn. En hoe democratisch is het als partijen A beloven en vervolgens met hun voormalige politieke vijanden aan tafel gaan zitten en B gaan uitvoeren. In 2010 waren de PVDA en GL voor het behoud van gesubsidieerde arbeid. Binnen een paar weken na de verkiezingen lag die belofte bij het oud vuil, samen met alle gesubsidieerde arbeiders.
 • De papa

  3 maanden geleden
  Over wat GroenLinks met onze stad doet / aandoet. Die partij zit net zo vast in het zadel als Queen Elizabeth II. Valt dus altijd wat over te nuilen.
 • Jans

  3 maanden geleden
  Volgens Evil Admin is alle ellende afkomstig van een partij waar hij niet achter staat. Vervelend he, democratie...
 • Evil Admin

  3 maanden geleden
  Als je met nuilen bedoelt 'Hoe waag je het om kritiek te hebben om de domme besluiten van dit extreem-linkse college (GL en D66 zitten er tenslotte in) waar wij als linkse journalisten helemaal achter staan!', ja, dan zullen we in 2021 nog veel nuilen. En wie denkt dat de media geen linkse inslag heeft moet eens naar de hagiografie kijken van Sigrid Kaag die de VPRO ons recent bracht. De Noord-Koreaanse staatsomroep is er jaloers op. De media kent geen schaamte meer,
 • Bart Eikelenboom

  3 maanden geleden
  Nuilen vind ik zo'n stom woord. Het klinkt alsof je een a4'tje tussen twee tenen trekt en er dan citroensap op druppelt. Ze moeten een ander woord ervoor gebruiken! #ikdoenietmeernuilen

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Dochter van Julie stierf in haar armen in Turks ziekenhuis
  Play

  Dochter van Julie stierf in haar armen in Turks ziekenhuis

 2. Auto total loss na botsing tegen vangrail op A73
  Play

  Auto total loss na botsing tegen vangrail op A73

Nijmegen e.o.