Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen in zijn rol als voorzitter van het Veiligheidsberaad .
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen in zijn rol als voorzitter van het Veiligheidsberaad . © ANP

Versoepelingen? Bruls verwacht ‘spannende week’: ‘OMT moet met overtuigend verhaal komen’

NIJMEGEN - Besluit het nieuwe kabinet vrijdag tot versoepelingen van de lockdown of niet? Het wordt een spannende week, zegt burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen en tevens voorzitter van het Veiligheidsberaad. 

34 reacties

 • Willem de Gelre

  4 maanden geleden
  Bruls van het CDA zal het meeregerende CDA geen strobreed in de weg leggen, honderd procent garantie Hij heeft nu eenmaal de ballen niet van de elders genoemde burgemeesters die wel genoeg empathie voor hun ondernemers kunnen opbrengen, en inzien dat welke lockdown ook van geen enkele invloed op Covid is of zal zijn. Dat hadden ze in Duitsland en Belgie al begrepen, nu wij nog. Die lockdowns maken deel uit van de -door Rutte c.s. omarmde- great reset van Klaus Schwab, dat weet Bruls heel goed..
 • Peter Van Brakel

  4 maanden geleden
  Allemaal voor de bühne. Die verlenging komt er en dat weet Bruils al lang. Zo voorspelbaar allemaal.
 • Bryan de Goede

  4 maanden geleden
  Bruls een persoon met aanzien? Laat me niet lachen joh... Die man durfde niet in te grijpen bij de misstanden rondom de Waalstrandjes, maar als het om deuggedrag gaat rondom corona staat meneer met zn snufferd vooraan. Duidelijk een poging om zn carriere te boosten en ego te strelen. Een burgemeester voor al zijn inwoners is 'ie al lang niet meer, laat staan een persoon met aanzien.
 • Frits van Raalte

  4 maanden geleden
  Het is bijzonder goede burgemeester. Gewoon de landelijke regels volgen en niet wijken voor schreeuwende mensen die anders willen omdat ze heel nodig naar de winkel moeten voor hun dingetjes. Bruls is niet voor niets een persoon met aanzien geworden.
 • Tony Peters

  4 maanden geleden
  @T Leaners: en zo is het maar net. Enigszins gefrustreerd pakt hij zijn niet zo gewenste ambt weer op. Hij had beter helemaal kunnen opstappen met een enkele reis Limburg.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.