Volledig scherm
De vertraging is groot. Foto ter illustratie. © Hollandse Hoogte / ANP XTRA

Vertraging op A73 richting Nijmegen voorbij: weg weer vrij

UpdateHAPS/WIJCHEN - Op de A73 tussen Haps en Wijchen is woensdagmorgen een lange file ontstaan door een ongeluk. De linkerrijstrook is een tijdlang dicht geweest, maar is inmiddels weer vrij.  

De file was op het hoogtepunt ruim 15 kilometer. De extra reistijd door het ongeval bedroeg volgens de ANWB tegen 8.10 uur zo'n 85 minuten. De vertraging is om 09.20 uur voorbij. 

Volgens een getuige botste rond 07.15 uur een bestelbus achterop een personenauto ter hoogte van de afslag Wijchen. Daar was het druk met uitvoegend verkeer en vrachtwagens. De twee bestuurders kwamen er volgens de getuige naar omstandigheden goed vanaf. Zij konden zelf uit de voertuigen komen en hebben met een eigen brandblusser de rokende motor van een van de twee voertuigen geblust.

  1. Het ‘kutleven’ van zwerver Frans (42) in Nijmegen: ‘Ik ben bespuugd, beschoten en overgoten met cola’
    PREMIUM
    VIDEO

    Het ‘kutleven’ van zwerver Frans (42) in Nijmegen: ‘Ik ben bespuugd, beschoten en overgoten met cola’

    NIJMEGEN - 3 euro. Dat is de opbrengst van urenlang bedelen op een slechte dag. Als het regent en iedereen zich diep weggedoken in capuchons naar een volgende bestemming haast. De blik op de straatstenen. Niemand die de uitgestoken hand van Frans ziet die een euro wil. Of een sigaret. Of een boterham. Op nog slechtere dagen bedelt hij maar 3 euro bij elkaar én wordt hij uitgescholden, overgoten met cola of bespuugd.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.