De pionierswijk van Nijmegen.
Volledig scherm
PREMIUM
De pionierswijk van Nijmegen. © Gemeente Nijmegen

Vertraging voor bouw 500 tijdelijke woningen in Nijmegen: oorlog in Oekraïne stuwt bouwkosten op

NIJMEGEN - De bouw van vijfhonderd tijdelijke woningen op bedrijventerrein Winkelsteeg tussen het Goffertpark en Maas-Waalkanaal in Nijmegen levert flinke vertraging op. Als reden noemt het stadsbestuur de stijgende bouwkosten, als gevolg van de oorlog in Oekraïne. 

7 reacties

 • ruud jan

  1 maand geleden
  Dit zomer wordt een ijsje eten ook extreem duur. Het ijs komt normaal uit Siberië. Maar Idd Oekraïne was nooit een belangrijk land. OliE kwam van de OPEC, graan maakte we zelf of kwam uit USA, Canada, Argentinië. China was het productie land. Nu blijkt Oekraïne opeens de economische spil van de wereld te zijn. Wie zorgt er voor deze desinformatie? Het lijkt wel of ik een boek van baantjes lees er wordt gewoon een essentieel stuk info achtergehouden.
 • Peter Farla

  1 maand geleden
  Ik heb nooit geweten dat Oekraïne de spil was in de wereldeconomie. Dus als de oorlog daar voorbij is zijn alle problemen opgelost van tekorten en prijsstijgingen.
 • Liz Wolters

  1 maand geleden
  Ik ben een beete klaar met "de oorlog in Ukraine stuwt de prijs op". Doet me denken aan het verhaal van de supermarkt die beweerde dat de melk op was... Ukraine wordt nu gebruikt voor allerhande verhogingen en gebreken...
 • Fanny Jong

  1 maand geleden
  Altijd zijn er excuses, dan is het de geldcrisis of Corona en nu weer Ukraine. Ze zijn altijd te laat met effectief door te pakken.
 • k Van de meer

  1 maand geleden
  Goedkope woningen bouwen is altijd weggegooid geld. Beter 1x goed, dan halfwaardige woningen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.