De verwarde Nijmegenaar werd opgepakt omdat hij zijn huis aan de 23ste straat in de Nijmeegse wijk Gildekamp vol had laten lopen met gas.
Volledig scherm
PREMIUM
De verwarde Nijmegenaar werd opgepakt omdat hij zijn huis aan de 23ste straat in de Nijmeegse wijk Gildekamp vol had laten lopen met gas. © Jesse van den Hater / 112Nieuwsgroep

Verwarde Nijmegenaar die zijn huis wilde laten ontploffen ‘moest beloven géén brand te stichten’

NIJMEGEN - Waarom grepen psychiaters en andere hulpverleners niet daadkrachtiger in bij een ernstig verwarde bewoner van de wijk Gildekamp? Exact een jaar geleden probeerde de 41-jarige man zijn huurhuis in het stadsdeel Lindenholt te laten ontploffen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht
    PREMIUM

    De Linde in Groesbeek weer open, maar reserveren en zitten is verplicht

    GROESBEEK - Het Groesbeekse zalencentrum De Linde is deze zaterdag weer opengegaan, een week nadat de zaak op last van burgemeester Bruls van de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid was gesloten. De uitbaters hadden de coronaregels overtreden. Op Facebook meldde De Linde vrijdagmiddag al: ‘Morgen, zaterdag zijn wij open! Van harte welkom allemaal! Bezoekers van vrijdag 31 juli krijgen de eerste consumptie van ons‼️’

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.