Gratis pizza smullen bij Domino’s. Zoals hier bij de opening van een filiaal in Dordrecht.
Volledig scherm
Gratis pizza smullen bij Domino’s. Zoals hier bij de opening van een filiaal in Dordrecht. © R. Nanninga

Vier dagen gratis pizza bij Domino’s in Nijmegen

NIJMEGEN - Voor je gezondheid is het niet aan te raden, maar wie wil kan vanaf morgen vier dagen lang een gratis pizza afhalen bij Domino's. 

De internationale pizzaketen trakteert vanwege de opening, zaterdag 23 maart, van een nieuwe vestiging aan de Daalseweg 248 in Nijmegen. Omdat dit de vierde vestiging in de stad is, houdt de pizzaketen een gratis  Vierdaagse. Van 20 tot en met 23 maart geeft één van de vier vestigingen een uur lang gratis pizza’s weg. Op de doordeweekse dagen steeds van 14.00 tot 15.00 uur, zaterdag tussen 16.00 en 17.00 uur. Elke pizza moet wel in de zaak besteld en afgehaald worden.  

Hubert Bruls

De Vierdaagse start bij Domino’s aan de Groenestraat 243. Daarna volgen de winkels aan de Molenweg 100 en Hatertseweg 815. De Pizza Vierdaagse wordt afgesloten door de nieuwe winkel aan de Daalseweg, die wordt geopend door burgemeester Hubert Bruls. Pizzaliefhebbers kunnen steeds kiezen uit de varianten Margaritha, Pepperoni of Chicken Kebab. 

De franchisenemer van de vierde vestiging in Nijmegen is Max van der Putten. Voor Max wordt dit zijn vijfde winkel in drie jaar tijd. Hij is tevens de eigenaar van twee andere vestigingen in Nijmegen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.