Vierdaagse begint vroeg voor wildkampeerders: 'Eigenlijk een verslaving'

videoNIJMEGEN - Al vijftien jaar zijn ze vaste gasten op de Vierdaagsecamping aan het Maas-Waalkanaal. Jan van Lith (71), samen met vrouw Trudy (71) en broer Cock (70) komen uit Reeuwijk, een dorpje aan de voet van Gouda, maar eigenlijk zijn ze ook halve Nijmegenaren.

Het drietal mag zich dit jaar officieus de eerste kampeerders op de Vossendijk noemen. Sinds afgelopen donderdag, een week voordat de camping opengaat, wildkamperen zij voor de ingang aan het kanaal.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.