Vierdaagse blijft steken op zo’n 42.000 lopers, ‘maar daar kun je een fantastisch evenement mee houden’

videoNIJMEGEN - De Nijmeegse Vierdaagse lijkt na twee coronajaren waarin de wandelmars niet doorging wat aan populariteit te hebben ingeboet. Het aantal inschrijvingen is, nu deze vrijdagmiddag de inschrijftermijn is versterken, blijven steken op tussen de 41.000 en 42.000 lopers.

24 reacties

 • Frank van de Berg

  2 maanden geleden
  Het is niet te hopen dat deze ellende ons weer een lockdown gaat op leveren ze hadden beter nog een jaartje kunnen wachten maar ach ja corona is toch voorbij we zullen het zien als Bruls naar zeven dagen zegt we moeten toch even alles dicht doen hoor.
 • Theo Cools

  2 maanden geleden
  Het lopen is inmiddels volkomen ondergeschikt geworden aan de feesten. Is enkel nog een kapstok om de feesten aan op te hangen. Commercie heeft het wat de 4 daagse betreft allang gewonnen.
 • Niek Deurloo

  2 maanden geleden
  Op zich prima toch? Volgens vond men voor Corona eigenlijk al dat er een paar duizend mensen teveel meededen.
 • M. Derksen

  2 maanden geleden
  Als bewoonster van de Via Gladiola kan ik niet wachten tot het zover is. Heerlijk weer al die drukte in de stad en voor de deur.
 • Vivian Hansen

  2 maanden geleden
  S. Peelman, als mensen die iets leuks doen zich gewoon gedragen ( geen herrie in de nacht, geen afval, geen parken misbruiken, niet overal plassen en poepen etc), is het leuk. Alleen gedraagt een deel van de mensen en organisatoren zich niet. En hoe grootschaliger het evenement, hoe meer impact. Iedereen wil gezelligheid en plezier, maar houd rekening met anderen. Dit geldt overigens heel veel meer voor de feesten dan voor het wandelen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.