Voor de Vierdaagse wordt elk jaar tussen Cuijk en Middelaar over de Maas een pontonbrug neergelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor de Vierdaagse wordt elk jaar tussen Cuijk en Middelaar over de Maas een pontonbrug neergelegd. © Theo Peeters

Vierdaagse heeft geen noodplan: wandelmars was mogelijk toch ook afgelast door het hoge water

NIJMEGEN - Als de Nijmeegse Vierdaagse niet al door corona was afgelast, was de wandelmars als gevolg van het hoge water misschien alsnog niet door gegaan. De Vierdaagse heeft namelijk geen noodplan voor het geval routes niet begaanbaar zijn wegens hoge waterstanden in de rivieren.

6 reacties

 • Pedro Kantor

  1 jaar geleden
  Klinkt als achteraf excuses van een organisatie die veel te vroeg de 4-daagse heeft afgeblazen en nu snel roept van ja maar vanwege hoog water was het toch niet doorgegaan. Dus wij hadden gelijk. Ze hadden het gewoon naar het najaar door moeten schuiven.
 • Theo Cools

  1 jaar geleden
  Lekkere ongenuanceerde reacties. Anneke spant vandaag de kroon.
 • Mark Pier

  1 jaar geleden
  Wie dan Anneke Dijk?
 • Geert Loermans

  1 jaar geleden
  Met cijfers zijn ze inderdaad slecht. Meneer de marktleider beweerde zaterdag in de Gelderlander dat er in 1974, toen hij.voor de eerste keer mee liep, er 28.000 deelnemers waren. Als http://hij.de moeite had genomen om in de archieven te duiken, had hij gezien dat in 1974 http://nog.niet.de helft van.het aantal wat hij.noemde meedeed. Zeer slordig.
 • Joris Goedbloed

  1 jaar geleden
  De vierdaagse kan wellicht beter in de winter gelopen worden...De afgelopen afleveringen zijn er best veel mensen onwel geworden door de warmte...Te veel...!

In samenwerking met indebuurt Nijmegen