‘Vierdaagse in 2021 is nog lang niet zeker’

NIJMEGEN - Is er volgend jaar een Vierdaagse? Marsleider Henny Sackers durft dat nu nog niet te zeggen. Na de afgelasting van de editie van dit jaar is, die dinsdag onontkoombaar werd, heeft marsleider Henny Sackers nog geen idee hoe het nu verder moet. 

40 reacties

 • pipo

  12 maanden geleden
  Als je krap bij kas zit , moet je niet meedoen met de vierdaagse , zeker niet als je niet in Nijmegen woont .Je moet ook nog overnachten en eten onderweg .Ook heb je verder nog onvoorziene uitgaven , bijkomende kosten over 5 dagen zeker meer dan 3 honderd euro .
 • anoniema

  12 maanden geleden
  Je moet geen appels met peren vergelijken. We hebben hier te maken met het consumentenrecht.
 • anoniema

  12 maanden geleden
  We zullen wel zien of de inschrijving volgend jaar (tenminste als hij dan wel doorgaat nog zo groot is.) Hangt natuurlijk af van of alle corona virussen verdwenen zijn en hoe hoog de inschrijvingskosten dan zijn. Volgens mij betaalde ik mijn 1e x 18,50 gulden.
 • anoniema

  12 maanden geleden
  Dat dit virus elk jaar terug kan keren daar zijn de deskundigen het nog niet over eens. Dit virus is te nieuw.
 • anoniema

  12 maanden geleden
  Ja het is makkelijk om in tijden dat alles nog goedkoop is in een mooi pand op een mooie locatie te gaan zitten , maar als je dan tegenslag krijgt zul je de tering ook naar de nering moeten zetten.
 1. Opeens dacht ik voor de gek te zijn gehouden door Kees van Kooten
  PREMIUM
  Column Marcel Rözer

  Opeens dacht ik voor de gek te zijn gehouden door Kees van Kooten

  Er werd aangebeld. Voor de deur stond een kleine meneer met een in plastic verpakt post-it geeltje in zijn hand. Hij heette Max, zo bleek later, dus laten we hem maar meteen zo noemen. Max legde uit; hij had een auto in de straat gezien, een oldtimer, en of die van mij was. Toen ik had verteld dat het oranje vehikel aan mijn zoon toebehoorde en dat deze er niet was, bleek Max allerminst uit het veld geslagen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?
  Play

  Auto belandt onderaan de dijk: waar is de bestuurder?

 2. Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen
  Play

  Opnieuw brandt een auto uit in Nijmegen

Nijmegen e.o.