De intocht van de Vierdaagse op de Via Gladiola.
Volledig scherm
De intocht van de Vierdaagse op de Via Gladiola. © ANP

Vierdaagse wordt opnieuw iets duurder: deelname kost 84 euro

NIJMEGEN - Deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse is dit jaar opnieuw iets duurder geworden. De inschrijfkosten stijgen van 80 naar 84 euro. Volgens de organisatie is dat het gevolg van de btw-verhoging en een inflatiecorrectie.

19 reacties

 • ACE

  4 jaar geleden
  Allerlei, soms zwaar verliesgevende (Giro), sporten kloppen bij de rijke Provincie aan. Waarom de 4daagse niet?
 • JTB

  4 jaar geleden
  Deze één dimensionale discussie was wel weer te verwachten. Je hoeft niet mee te doen hoor. Wat niet gedekt wordt door sponsoren zullen de deelnemers op moeten hoesten. Ik vind 21 euris per dag een zeer acceptabele prijs voor alle voorzieningen en de mogelijkheid op de openbare weg te mogen wandelen. Al die appels en peren vergelijkingen slaan helemaal nergens op.
 • Dion

  4 jaar geleden
  Het mag al helemaal niet zo zijn dat de Nijmegenaren de vele overlast hiervan ervaren en ook nog eens voor de rekening opdraaien. Heeft u daar wel eens over nagedacht tijdens zo'n lange wandeling, eigenlijk is het nog steeds een koopje! Het kostte mij namelijk altijd een week werk dus verplicht vakantie.
 • GaNieGoe

  4 jaar geleden
  Heeft u wel enig idee wat de 4-Daagse oplevert dankzij 1.615.000 miljoen bezoekers?
 • Titus

  4 jaar geleden
  Is met veel dingen wél zo, maar hiermee niet, dat is gewoon onzin!  Mensen gaan voor de gekste dingen verre reizen maken, etc, het is voor je plezier, dus waarom kan dit dan niet. Het is éénmalig per  jaar!. Al het andere is veel duurder, evenementen  zoals festivals, popconcerten en voetbal e.a. sport gaan zien kost een veelvoud! Maar dan vliegen de tickets weg! 

In samenwerking met indebuurt Nijmegen