2019: De eerste bezoekers van camping Vossendijk/Winkelsteeg zijn druk met het opzetten van hun Vierdaagse-onderkomen. Dit
Volledig scherm
PREMIUM
2019: De eerste bezoekers van camping Vossendijk/Winkelsteeg zijn druk met het opzetten van hun Vierdaagse-onderkomen. Dit © Bert Beelen

Vierdaagsecampings en hotels zitten vol, wie heeft er nog een slaapplaats?

NIJMEGEN - Wandelaars die nu nog een slaapplek moeten regelen voor in de Vierdaagseweek, kunnen weleens pech hebben. De meeste (pop-up)campings zitten vol en in hotels is nog nauwelijks een kamer te krijgen. Vierdaagsebed.nl roept inwoners van de regio Nijmegen op bedden beschikbaar te stellen.

5 reacties

 • Bastiaan Krijn

  1 maand geleden
  Meerdere jaren lopers in huis gehad en ook dit jaar komen weer 3 lopers een weekje overnachten. Een erg leuke ervaring en ook nog eens zeer gezellig!
 • Ron van Dijk

  1 maand geleden
  Mijn vrouw en ik hebben ons zojuist aangemeld als gastgezin, dus bedankt voor de wake-up call. In het verleden hebben we als gastgezin leuke ervaringen met de wandelaars gehad.
 • Japie lamers

  1 maand geleden
  Het is toch ook de taak van de 4-daagse organisatie om mensen die meelopen onder te brengen cq. te zoeken naar accommodatie. Ze maken zich er wel erg makkelijk vanaf.
 • Wim Sonderen

  1 maand geleden
  Met dank aan de gemeente die geen alternatief heeft voor de gesloten 4D camping Vossendijk/Winkelsteeg.
 • Marie-Louise Walter

  1 maand geleden
  En dus is de vierdaagse te massaal als er nu al geen accommodatie meer is. Open een schoolgebouw??

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.