Mede-eigenaar Ben Keijzers en dj Friedy Bijnen van de 4 Heeren
Volledig scherm
PREMIUM
Mede-eigenaar Ben Keijzers en dj Friedy Bijnen van de 4 Heeren © Foto: Bert Beelen

Vierdaagsefeest Via Gladiola wordt bescheiden: ‘Slachtoffer van eigen succes’

NIJMEGEN - De kruising van de St. Annastraat met de Groenewoudseweg is op de Vierdaagsevrijdag al ruim tien jaar lang een feestelijke plek, voor toeschouwers én lopers. Dat blijft zo, maar dit jaar schaalt restaurant De 4 Heeren noodgedwongen af. ,,Volgens de gemeente zijn we slachtoffer van ons eigen succes”, zegt mede-eigenaar Ben Keijzers.

18 reacties

 • Cor Hafner

  6 dagen geleden
  wat een hoop zure reacties weer, mensen die willen gaan moeten dat vooral doen en de mensen thuis willen blijven blijven thuis. Mijn opa zei altijd leven en laten leven, maakt het leven een stuk makkelijker.
 • Jan Zomers

  6 dagen geleden
  Theo - ga op mijn balkon via TV naar de intocht kijken intussen drink ik daar goedkoop een grote pot bier.
 • Maarten Kuijpers

  6 dagen geleden
  @rebecca langendoen: We moeten helemaal niks vieren voor de ondernemers. Genoeg mensen weten jaarlijks de stad te vinden en er gezellige avonden van te maken. Het zomaar wegnemen voor de ondernemers omdat jij het geen gezellig feestje vindt is waanzin. Dat is jouw probleem en niet die van de ondernemers. Dus ga lekker thuis zuur doen, zulke mensen gaan het sowieso niet leuker maken.
 • Theo Cools

  6 dagen geleden
  Ik lees niets over de lopers. Het lopen is gewoon een kapstok geworden voor de feesten, dus voor de commercie. Als je het leuk vindt om 4 euro te betalen voor een plastic glas met de helft evenementen bier van 2,5 % lekker doen.
 • rebecca langendoen

  6 dagen geleden
  Jan van Lent heb je ook nog wat zinnigs te melden JAN

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.