De Snollebollekes op de Vierdaagsefeesten in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
De Snollebollekes op de Vierdaagsefeesten in 2019. © David van Haren

Vierdaagsefeesten 2021 gaan definitief niet door: ‘Voelt als stranden in het zicht van de haven’

NIJMEGEN - Met pijn in het hart heeft Stichting Vierdaagsefeesten de knoop doorgehakt: de editie 2021 gaat niet door. Tot deze week is gewerkt aan een light-versie met 1,5 meter-regels, in nauw overleg met gemeente en hulpdiensten. Toch wordt gevreesd voor een onbeheersbare toeloop van mensen, het stadscentrum van Nijmegen is immers vrij toegankelijk. Directeur-bestuurder Joris Bouwmeister: ,,Dit voelt als stranden in het zicht van de haven.”

12 reacties

 • Pedro Kantor

  7 maanden geleden
  Eeuwig zonde dat we ons toch zo'n angst laten aanpraten. En zeker in de zomertijd als het virus bijna non-existent is. En wanneer iedereen toch gevaccineerd zou moeten zijn? Oh, wacht, Hugo de Jonge is daarvoor verantwoordelijk. Dan gaat het nog wel een paar jaar duren. Serieus, dit had makkelijk naar augustus of september verplaatst kunnen worden.
 • Theo Cools

  7 maanden geleden
  Goede beslissing. de feesten zijn gekoppeld aan het lopen. Hoewel het lopen tegenwoordig in de schaduw staat van de feesten. Die genereren de meeste inkomsten.
 • Loek Frederiks

  7 maanden geleden
  Betekent dit dat we echt gras op de Waalkade krijgen ? Of blijft het gewoon een steppe ?
 • Yvonne van den Burg

  7 maanden geleden
  Wat ontzettend jammer maar wel logisch. Wel de alternatieve Vierdaagse zoals vorig jaar, dat was prima georganiseerd?
 • Mark Pier

  7 maanden geleden
  F.H Wouters, verklaar u nader a.u.b.!
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  7

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.