Feest tijdens de Vierdaagsefeesten 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Feest tijdens de Vierdaagsefeesten 2019. © Gerard Verschooten

‘Vierdaagsefeesten gaan dit jaar hoe dan ook door’

NIJMEGEN - De Vierdaagsefeesten in Nijmegen gaan dit jaar door. In welke vorm is de vraag. De organisatie heeft twee scenario’s klaarliggen: één waarbij de Vierdaagsefeesten in volle omvang kunnen plaatsvinden en een alternatief plan waarbij er meer mogelijk is dan nu. In het voorjaar wordt definitief de knoop doorgehakt: Wat is haalbaar? En is het veilig?

35 reacties

 • Boogeyman

  4 maanden geleden
  Leuk! Ik heb ook gehoord dat lange Jan en Roodkapje komen optreden!
 • Frans

  4 maanden geleden
  Eerst er maar eens voor zorgen dat alles wat corona betreft onder controle is! En er vooral ALLEMAAL aan meewerken, doordat er steeds uitwegen en protocolen "verzonnen" worden om onder de regels uit te komen komen we er nooit meer vanaf!
 • Titus null

  4 maanden geleden
  Of dit alles kan doorgaan, en liefst zoals gewoonlijk, is zeer te betwijfelen! maar dat er zoete dromen over dit evenement rondgaan is goed voor te stellen! Wie heeft nu geen heimwee naar leuke en gezellige dingen, lekker een biertje halen, ergens zitten, etc. ??De voor velen anders doodgewone uitjes zoals een terrasje lijken nu extra groot en aantrekkelijk, logisch.
 • Fifie Fifie

  4 maanden geleden
  De bewoners van Nijmegen willen niet dat hun stad een Coronahaard wordt en evenmin wonen tussen afzettingen waarbinnen men feest.
 • Cobus

  4 maanden geleden
  Ja, geloof je het zelf! En dan gauw alle inschrijfgelden innen en op het laatst zeggen dat het niet door gaat door COVID-19 om dan maar 75% inschrijfgeld retour te storten. Levert toch zo'n slordige 2 miljoen euro op! De sluwerikken.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. A15 afgesloten vanwege vrachtwagen die langs vangrail schuurt
  Play

  A15 afgesloten vanwege vrachtwa­gen die langs vangrail schuurt

 2. Zo ziet Bevrijdingsdag 2021 eruit
  Play

  Zo ziet Bevrij­dings­dag 2021 eruit

Nijmegen e.o.