Volledig scherm
PREMIUM
Het opbouwen voor de Vierdaagsefeesten 2018 in Nijmegen is in volle gang. © Paul Rapp

Vierdaagsefeesten nog op zoek naar zeker 150 man personeel

NIJMEGEN - Enkele dagen voor het begin van de Vierdaagsefeesten in Nijmegen zijn nog steeds veel horecabedrijven en de organisatoren naarstig op zoek naar personeel. ,,Er is een tekort aan alles’’, zegt directeur Teddy Vrijmoet van de Vierdaagsefeesten.

,,Horecamedewerkers, verkeersregelaars, beveiligers, crowd informers en collectanten voor de zonnepanelen’’, somt ze op. 

,,Ik kan zonder problemen 150 mensen kwijt. We zij nu alles aan het mobiliseren. We bellen vrienden en andere beveiligingsbedrijven.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Verkeersellende rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?
    stem

    Verkeersel­len­de rond Nijmegen verwacht door werk aan Waalbrug, wat doe jij?

    NIJMEGEN - Door grootschalig werk aan de Nijmeegse Waalbrug wordt de komende anderhalf jaar grote drukte in het verkeer in en om de stad verwacht. De werkzaamheden beginnen aanstaande vrijdag. De gemeente Nijmegen probeert mensen te stimuleren om de fiets te pakken. Ook willen ze cadeautjes gaan uitdelen aan automobilisten die de spits mijden. Maar hoe ben jij van plan om te gaan met de verwachte drukte?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.