Vrijwilligers van de Voedselbank zetten de pakketten klaar. Sinds kort is er een uitgiftepunt in Nijmegen Noord in voorzieningenhart De Klif.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers van de Voedselbank zetten de pakketten klaar. Sinds kort is er een uitgiftepunt in Nijmegen Noord in voorzieningenhart De Klif. © Foto: Bert Beelen

Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe bereidt zich voor op economische crisis

NIJMEGEN - Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe verwacht dat aan het eind van dit jaar 20 tot 30 procent meer mensen gebruik zullen maken van deze noodhulp. Daarom is er nu ook een uitgiftepunt in Nijmegen-Noord en spaart de organisatie geld en goederen voor de verwachte toeloop. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’
    PREMIUM

    ‘Toekomstig hotel bij Berendonck nog eens goed voor 150 banen’

    WIJCHEN / NIJMEGEN - Een hotel bij sauna Thermen Berendonck. Het is een langgekoesterde wens van algemeen directeur Fabian Dolman van Quality Wellness Resorts (QWR), eigenaar van het wellnesscomplex aan de recreatieplas bij Wijchen en Nijmegen. De geesten lijken er rijp voor. Want in de Toeristische Visie 2020-2030 van Wijchen, ziet de gemeente óók graag dat er een luxe hotel komt. Een gesprek met Fabian Dolman over de plannen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.