Volledig scherm
PREMIUM
Velden Hatert worden besproeid. Gedeeltes van het veld zijn geel en andere gedeeltes zijn nog redelijk groen. © David van Haren

Voetbalclubs komen in de problemen door droge velden

NIJMEGEN - Duizenden voetballers hopen komende maand in de regio Nijmegen aan een nieuw voetbalseizoen te beginnen. Maar de droogte gooit roet in het eten.

De Sahara: daar zijn de voetbalvelden van Hatert volgens bestuurslid Theo Schutten nog het best mee te vergelijken. Het sportcomplex heeft iedere zomer veel te lijden wanneer het gebruikt wordt als Vierdaagse-camping en (eind augustus) voor de introductieweek van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Elster tieners veroveren online kerstbomenhandel in regio
    VIDEO

    Elster tieners veroveren online kerstbomen­han­del in regio

    ELST - Steeds meer gaat online en wordt thuis bezorgd: van boodschappen tot speelgoed, van de wasmachine tot schoenen. ,,Dus waarom de kerstboom niet’’, vroegen Bart Mathijssen en Julian Macleane uit Elst zich hardop af. Dus trekken de twee 18-jarige de ondernemersschoenen aan en verspreiden komend weekend in de Betuwe, Arnhem en Nijmegen 50.000 flyers. In de hoop zoveel mogelijk kerstbomen achter de voordeuren te krijgen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.