Drukte vanochtend in de Arriva-treinen tussen Boxmeer en Nijmegen.
Volledig scherm
Drukte vanochtend in de Arriva-treinen tussen Boxmeer en Nijmegen. © Manuela Hermens

Volle trein tussen Boxmeer en Nijmegen was ‘eenmalige misfit’

NIJMEGEN / BOXMEER - ,,Een eenmalige misfit.” Zo bestempelt Duurzaam Bereikbaar Heijendaal de overvolle trein tussen Boxmeer en Nijmegen waarmee HAN-docent Manuela Hermens dinsdag reisde. Maar klopt dat wel?

8 reacties

 • KERKHOFF

  2 weken geleden
  Eenmalige misfits geeft ook besmetting gevaar. Winkelier zou direct op de bon gegaan zijn.
 • Kremers

  1 maand geleden
  Zijn geen medische mondkapjes die gedragen worden over het algemeen. Dus zijn niet afdoende. En je staat al snel langer dan een kwartier in de trein. 1.5 meter is toch volgens mij echt de norm tegen corona.
 • Ook

  1 maand geleden
  @ Mattie: BUISE is toch helemaal geen partij in deze kwestie? Hij gaat niet over de inzet van materiaal bij ARRIVA. Evenmin wordt er om zijn psychologische "kennis" verzocht wanneer er heel gewoon om de inzet van meer materieel wordt gevraagd aan de hand van een foto van een reiziger. Die reiziger zit niet te wachten op psychologie van de koude grond, die reiziger wil gewoon normaal vervoerd worden? Waarom krijgt deze buitenstaander ruimte in dit artikel voor zijn verhaal?
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Het lijkt me dat Buise hier zijn eigen straatje aan het schoonvegen is.
 • Marianne Heuvel

  1 maand geleden
  Mhg van Aalst. Dus u wilt zeggen als ik in Nijmegen in stap en naar cuijk moet. Dat ik dan maar uit moet stappen. Hi E verklaar ik dat me baas? Ik neem door de drukte een trein eerder. En mondkapjes houden het virus niet tegen zoals hier gezegd word. Het is de afstand. Ariva heeft gewoon. Haar eigen regels. Hoev vask gooien ze er een trein er niet uit. In de ochtend. Plots rijd de trein niet. Klachten over Ariva zijn er vele van de reizigers

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons
  Play

  Hubert Bruls onder de indruk van opstelling microfoons

 2. Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstratie
  Play

  Frits en Marianne vieren huwelijk met demonstra­tie

Nijmegen e.o.