Paul Rapp
Volledig scherm
PREMIUM
© Paul Rapp

Vonnis rechter: medisch oncoloog mag na beschuldiging medische missers toch snel weer aan de bak in Radboudumc

NIJMEGEN - De medisch oncoloog van het Radboudumc in Nijmegen, die eerder door haar eigen ziekenhuis beschuldigd werd van tal van medische missers, mag binnen uiterlijk 15 dagen weer aan de slag. 

7 reacties

 • Peter van de Ven

  1 maand geleden
  Ik ben uitermate blij dat deze arts weer aan de slag mag om haar uitstekende werk voort te zetten. Door haar behandelplannen ben ik in 2017 niet doodgegaan en leef ik dankzij haar behandel initiatieven en dat van haar team al een 4-tal jaren in extra tijd.
 • Edith Sjoerdsma

  1 maand geleden
  Deze arts was nauwelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in kankerbehandelingen en na de manier waarop wij door deze arts zijn behandeld wil ik nooit meer naar Radboud oncologie. Gelukkig zijn er nog andere ziekenhuizen.
 • Mattie Veld

  1 maand geleden
  Wat zul jij een gezond leven leiden Anneke. E zijn nog genoeg mensen die de zorg wél nodig hebben en die ook vertrouwen. Niet alles over 1 kam scheren dus!
 • Anneke Dijk

  1 maand geleden
  Voor mij geen Radboud meer voorlopig, trouwens geen enkele dokter vertrouw ik nog. Waar is ons beschermende landje gebleven vol dure experts die vooral het beste met ons voorhebben?
 • Robert Hoogveld

  1 maand geleden
  Niet te vatten en voor mij reden afdeling oncologie Radboud te mijden.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.