Hubert Bruls kwam gisteren zelf een kijkje nemen in de binnenstad van Nijmegen en sprak wat jongeren aan.
Volledig scherm
PREMIUM
Hubert Bruls kwam gisteren zelf een kijkje nemen in de binnenstad van Nijmegen en sprak wat jongeren aan. © Paul Rapp

Voorlopig extra politie in avond en nacht in heel het land: ‘Het is niet voorbij maar de rust zal wederkeren’

NIJMEGEN - In heel het land zal voorlopig in de avond en nacht extra politie paraat zijn. Her en der zullen mogelijk nog wat rellen uitbreken, maar het ergste is voorbij. 

12 reacties

 • Joris Goedbloed

  1 maand geleden
  Het nieuwe kabinet moet flink gaan reorganiseren bij politie en veiligheids regios. De Corona periode heeft de noodzaak hiervan laten zien. Helaas blijken best veel medewerkers op alle niveaus geheel niet geschikt voor wat zij doen...!
 • Uw Buurman

  1 maand geleden
  Met politiegeweld managen burgermeesters alleen de symptonen van het maatschappelijke ongenoegen niet de oorzaken. Waar is de tijd dat jongeren konden feesten, kans hadden op een eerste redelijk betaalde baan en een kans om zelfstandig hun eigen woning te kopen als young professional. Mensen van wie elk perspectief wordt ontnomen zijn in staat tot heel veel dingen.
 • Pieter Zeeuw

  1 maand geleden
  Haha, de waarheid mag je hier niet zeggen: Mondvodjes houden geen virus tegen en een virus kan echt geen klok kijken, een avondklok ook niet. De rust zal echt niet weerkeren, ja de rellen voor eventjes, maar wat je nu gezien hebt, is slechts het topje van de ijsberg van de onvrede en boosheid in Nederland.
 • Cor Beets

  1 maand geleden
  Ik ben met die rellen niet mee eens maar het is niet iets nieuws in Nederland jaren geleden hadden we ook zulke rellen. En er zijn menig ouderen die daar vroeger aan meegedaan hebben maar toen was het gewoon dat de politie hard optreedt en ik vind dat dat moet blijven gebeuren anders is de hek van de dam. En diegene die bij de rellen aanwezig zijn en de politie voor de rechter willen slepen moeten zich diep schamen hadden ze maar binnen moeten blijven.
 • Mies Gooyer

  1 maand geleden
  Ja, Trees. En voor die ouderen zijn al die regels al bijna een jaar. Ook ik pas mij aan voor de ouderen én andere kwetsbaren. Het leven van sommige niet kwetsbare gaat kapot, werk en huis zijn ze kwijt, allemaal voor die groep kwetsbaren omdat dat door Den Haag voor iedereen zo wordt beslist. Er vallen uiteindelijk meer slachtoffers onder de niet kwetsbaren. Boeit jou dat? Nee, hè? En die kinderen op de foto kwamen op Bruls af. Bij de les blijven, Trees. Of verveel je je? Punt komma.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

 1. Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbestaan tippelzones Arnhem en Nijmegen
  Play

  Gert-Jan Segers (CU) verdrietig over voortbe­staan tippelzo­nes Arnhem en Nijmegen

 2. Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zeeland
  Play

  Derde zware aardbeving bij Nieuw-Zee­land

Nijmegen e.o.