Danny Cornelissen, de Nijmeegse voorman van de Gele Hesjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Danny Cornelissen, de Nijmeegse voorman van de Gele Hesjes. © Bert Beelen

Voorman Danny Cornelissen: ‘Gele Hesjes gaat over rechtvaardigheid’

interviewNIJMEGEN - Gele Hesjes uit Nederland en omliggende landen demonstreren zaterdag in Nijmegen. De beweging staat in de schijnwerpers. Nijmegenaar Danny Cornelissen, van begin af aan actief lid: ,,Door de Gele Hesjes ben ik niet rechts meer.”

41 reacties

 • Nuiler

  2 jaar geleden
  En ik zou graag bespaard willen blijven van jouw negatieve geroeptoeter.
 • Agroot

  2 jaar geleden
  Tuurlijk, want deze gewone thierry bidet is ook echt een vertegenwoordiger van het gewone volk. Met zijn gewone italiaanse kostuums, zijn gewone toegankelijke latijnse spreuken en zijn gewone overjarige, uitgerangeerde advocaat als sidekick. Hou nou toch op.Vroeger kwamen die gasten in je dorp langs met een grote tent en dan noemden we dat een circus. Met Thierry als spreekstalmeester en Clown Theo als komische act.Nooit fan geweest van het circus, nu weet ik waarom.
 • Agroot

  2 jaar geleden
  Thierry Bidet is de grootste roeptoeter van allemaal.En omdat deze zogenaamde 'gewone' mensen nu eenmaal graag een grote waffel volgen is fvd favoriet.Ongefundeerde emotiestemmers.Maar het rommelt al aardig in die club dus is geen lang leven beschoren. Die snijden hun eigen polsen wel door hoor. Komt vanzelf goed.Overigens voel ik mezelf ook een gewoon mens hoor, met een gewone baan, gewoon gezin, gewone naastenliefde, gewoon niks aparts.Gaat me gewoon prima af, ben gewoon tevreden met gewone dingen, een gewoon fijne vrouw, gewoon prima kinderen. Gewoon absoluut geen trek in fvd.
 • Ronaldo

  2 jaar geleden
  en de gekozenen mogen 'zonder last en ruggespraak' dingen doen die hun achterban als verraad opvat. Noem je dat democratie?
 • R V

  2 jaar geleden
  Hmmm. Ik merk uit voorgaande berichten en reacties dat toch velen voor Rutte zijn? Ik heb medelijden met hen. Wel klagen dat alles duurder is geworden, maar niet willen zien wie of wat er achter zit. Zielig hoor.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.