Volledig scherm
Het koude week zorgt voor vertraging van de reconstructie van het Industrieplein. © Paul Rapp

Vorst spelbreker reconstructie Industrieplein

NIJMEGEN - Het koude weer zit de herinrichting van het Industrieplein in Nijmegen in de weg. Vorstgevoelige werkzaamheden, zoals asfalteren, moeten daardoor worden uitgesteld. Voor het verkeer heeft dat als voordeel dat het plein vanaf vandaag wat meer ruimte biedt dan gepland. 

Verkeer op De Oversteek kan weer afslaan richting centrum en richting Weurt. Verkeer uit de richting Weurt kan weer rechtdoor en rechtsaf richting centrum en Energieweg en verkeer vanuit het stadscentrum kan weer rechtdoor richting Weurt. Deze tijdelijke maatregelen worden met borden aangegeven.

De werkzaamheden aan de kabels van de verkeerslichten gaan wel door. Verkeersdeelnemers moeten ook nog rekening houden met vertraging. De verkeerslichten werken namelijk nog altijd trager dan normaal omdat de detectielussen tijdelijk uit het wegdek zijn verwijderd.

Voor fietsers blijft de huidige omleiding van toepassing. Of de vorstperiode vertraging oplevert op de totale doorlooptijd is nog niet bekend. Eventuele aanpassingen in de aangekondigde weekendafsluitingen in maart zullen tijdig worden bekendgemaakt.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.