Henneptoppen. (Archieffoto).
Volledig scherm
PREMIUM
Henneptoppen. (Archieffoto). © Beeldbank politie

Vragen en twijfels over Nijmeegse deelname aan wietproef

NIJMEGEN - Moet Nijmegen meedoen aan een landelijke proef voor gereguleerde wietteelt? Ja, zegt burgemeester Hubert Bruls. Op onvoorwaardelijke steun vanuit de Nijmeegse politiek hoeft hij vooralsnog niet te rekenen.  De kwestie komt woensdagavond aan bod in de gemeenteraad.

7 reacties

 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  Het thc gehalte is wel hoger en het zijn meestal niet meer die principiële kwekers die het puur om een mooi kwaliteitsproduct doen. Ze bestaan nog wel echter zijn schaars. De meesten gaat het om geld. Straatdealers dat is inderdaad helemaal niks#gemalen glas, kunstmest, schimmels et cetera
 • Obdam

  3 jaar geleden
  die verhalen uit de wodc "onderzoeken" waren geen feiten maar bleken gewoon meningen van diverse ex- ministers van justitie.Dealers die hebben wel rotzooi, die verkopen tenslotte aan de junks die de shops niet in mogen en dan verkoopt alles.Inkopers van een shop bekijken echt wel wat ze kopen en verkopen.
 • PietjeBel

  3 jaar geleden
  Vroeger was de wiet juist lekkerder en had een normaal thc gehalte, puur natuur, nu is het net harddrugs en zit er vaak rotzooi in. 
 • FFF

  3 jaar geleden
  Wiet is groener dan groen links en toch zijn ze erop tegen, ik kon die gasten al nooit goed volgen maar nu helemaal niet meer.
 • DeRijdendeZwetser

  3 jaar geleden
  Natuurlijk gaat iedereen naar de straatdealer. Wie wilt er nog wiet roken met een lage THC waarde waar eerder door de politiek over werd geklaagd? Dan krijg je eenzelfde meuk als de Nederwiet en Thai van vroeger. Nee, de proef wordt een grote flop als de overheid er zich mee gaat bemoeien. Want die denken de wijsheid in pacht te hebben, maar in Nijmegen kunnen ze nog niet eens fatsoenlijke wegen aanleggen, laat staan een legale softdrugs omgeving faciliteren.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.