Volledig scherm
PREMIUM
De weg langs de Hatertse Vennen, daags na de drugsafvaldumping. © Gerard Verschooten

Vrees voor gevolgen van drugsafval in kwetsbaar Vennengebied

NIJMEGEN - Niet voor het eerst waren de Overasseltse en Hatertse Vennen deze week een dumpplek voor drugsafval. Dat baart Staatsbosbeheer zorgen: de vennen nabij Nijmegen staan immers te boek als een kwetsbaar natuurgebied. 

Hoewel de dagelijkse gang van zaken in het vennengebied weer is opgepakt, zijn nadelige consequenties op langere termijn niet uit te sluiten. Boswachter Tim Hogenbosch: ,,In het slechtste geval is dit funest voor vissen en amfibieën in het gebied."    

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Politiebureaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrijpelijke noodgreep’
    PREMIUM

    Politiebu­reaus Gelderland-Zuid in weekend op slot: ‘Onbegrij­pe­lij­ke noodgreep’

    NIJMEGEN - Het hoofdbureau van de politie in Nijmegen is sinds kort gesloten op zaterdag en zondag. Dat betekent dat in heel Gelderland-Zuid (het district onder de Waal) geen politiebureau meer open is voor publiek, bevestigt politiechef Lute Nieuwerth. Het politiebureau in Arnhem blijft in de weekenden wel gewoon open. De bureaus in Ede, Wageningen en Doetinchem zijn al jaren alleen op zaterdag geopend.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.