Verpleegkundigen in het ziekenhuis in Ede bezig met verzorging en checken van een coronapatiënt. Gevreesd wordt dat door de oplopende besmettingen ook veel zorgpersoneel zal uitvallen.
Volledig scherm
PREMIUM
Verpleegkundigen in het ziekenhuis in Ede bezig met verzorging en checken van een coronapatiënt. Gevreesd wordt dat door de oplopende besmettingen ook veel zorgpersoneel zal uitvallen. © Raphael Drent

Vrees voor uitval personeel door ‘overweldigend’ aantal infecties: ‘Te vroeg om te juichen’

NIJMEGEN - Het stijgende aantal besmettingen zorgt misschien niet direct voor meer ziekenhuisopnames, de zorg komt er toch mee in de knel. Nu al raken steeds meer verpleegkundigen besmet, en ook in andere sectoren kunnen problemen ontstaan.

20 reacties

 • trees massop

  6 maanden geleden
  Waarom constant de Engelse versie erbij halen de jeugd die het meest positief zijn laat die nu eens thuis blijven omdat ze niet naar school willen of weer willen kunnen gaan sporten of werken en ons in onze waarde laten en de winkels weer open ben 68 wil weer normaal kunnen zijn In Engeland zijn ze niet in lockdown dus niet vergelijken
 • Wendy Grenningloh

  6 maanden geleden
  @jessica niemand hoeft voor mij een mk op, ook een tandarts niet. Ik ken de periodes nog dat de tandarts gewoon zonder mk werkte. Wat een bull. Bert:Mss moet je je eens verder verdiepen. Voor een virus werkt een mk niet, in Duitsland, Spanje ed dragen ze deze al, ook buiten. Besmettingen liggen hoger dan waar ook. En een besmetting zegttotaal niks. Mss moet je kassa eens kijken waar het over de mk gaat. Medische werkt idd enigzins maar optimaal nee. Of onzin blijft onzin ook al herhaal je het..
 • Wilma van Well

  6 maanden geleden
  Wendy, ik ben met je eens dat er geïnvesteerd moet worden in de zorg, maar je zou toch beter moeten weten om te stellen dat medische mondkapjes niet werken. Dat doen ze wel!
 • W. Loeffen

  6 maanden geleden
  @Andre, de treinen is geen probleem, er wel diensten uit naar het buitenland. NS sponsort deze buitenlandse winkeliers. Uitval bij KLM is ook geen probleem , de meeste besmettingen komen en gaan via de vluchten.
 • Andre Eggerding

  6 maanden geleden
  De KLM vliegt minder,er rijden minder trams en treinen. Te veel Corona patiënten die hun werk niet kunnen doen.

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.