Overval Wolfskuil Nijmegen
Volledig scherm
Overval Wolfskuil Nijmegen © Tom Hessels

Vrouw (67) overvallen en vastgebonden in eigen woning in Nijmegen, buit: twee telefoons

NIJMEGEN -  Een vrouw van 67 uit Nijmegen is donderdag aan het begin van middag in haar eigen woning aan de Oude Azaleastraat in de Nijmeegse Wolfskuil overvallen, zo maakte de politie vrijdag bekend. Ze is door de nog voortvluchtige dader vastgebonden en met een vuurwapen bedreigd. De buit was summier: de overvaller verliet de woning met slechts twee telefoons.

12 reacties

 • meneerM

  3 jaar geleden
  Wegkijken? Je kan je ook fixeren op het feit dat het hoofdzakelijk mannen zijn die zich schuldig maken aan misdrijven. Waarom focus je niet daarop?
 • rob

  3 jaar geleden
  wegkijken lost t al helemaal niet op...
 • Gerrit Louter

  3 jaar geleden
  Dan moet je eens goed naar  de diverse opsporing,s programma,s kijken......dat begint eentonig te worden als je ziet wat daar aan daders met een zelfde signalement voorbij komt....droevig gewoon...maar ook erg verontrustend...
 • Sandra

  3 jaar geleden
  Ho, ho niet generaliseren voor de duidelijkheid alle licht getinte mensen over 1 kam scheren. En bye the way er wonen ook mensen uit Brazilie hier of zijn een mix van verschillende culturen maar zijn echt ook gewoon Hollands want u benoemd het niet maar suggereert wel wat.
 • meneerM

  3 jaar geleden
  Zou voor het slachtoffer het wat uitmaken of de daders blank of getint zijn? Vanwaar deze aparte invalshoek?

In samenwerking met indebuurt Nijmegen

Nijmegen e.o.